15 Ekim, 2008

EVDE YOĞURT YAPARKEN



Evde yoğurt yaparken sütü kaynattıktan sonra tahta bir kaşıkla 5-10 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Kaşığı aşağıdan yukarı doğru hareket ettirerek karıştırırsanız yoğurt daha lezzetli olur.





Facebook'ta Paylaş

1 yorum:

bırol dedi ki...

salam sene ay sıte deyırem neye gore bılıremkı bu sıteyı menım lıtseydekı gurp yoldasım duzeltıp ona gore bu sıteye salam. sana salaam ay gız ne geseng bı sıte eylemısen men helelık bole gozel sıte gorebılmedım her cur xıdmetı tapabılırsen ozum bu sıteyı goturmusem bakıram ona gore bole beynelxalq bı tıbb sıtesı lazımlıydı allah komegın olsun bıze fıkır verırdıgıne gore sene bu sıtede devamıyet arzulayıram ozunu yaxsı apar opurem senı yaxsı pıtırcıgım

http://www.kodarsivim.tr.gg

En çok hangi bölümle ilgilisiniz?

Bitkilerin Şifa Dağıttığına İnanıyor Musunuz?