03 Ekim, 2008

ET VE ÜRÜNLERİ

ET ÜRÜNLERİ (100 GR)
Tavuk; 215
Kuzu pirzola; 263
Ördek; 404
Hindi; 160
Dana eti; 223
Domuz pirzola; 513
Biftek; 156
Koyun eti (az yağlı); 247
Yağlı koyun eti; 310
Az yağlı sığır eti; 225
Yağlı sığır eti; 301

ET ÜRÜNLERİ (100 GR - YAĞSIZ - AZ PİŞMİŞ)
Dana kıyma; 182
Dana pirzola; 114
Dana but; 141
Bonfile; 225
Dil; 260
Karaciğer; 135
Böbrek; 241
Beyin; 137
Dalak; 109
Dana jambon; 82
Rozbif (Kızartılmak amacıyla hazırlanmış veya kızartılmış sığır eti parçası.); 172
Yürek; 133
Koyun kıyma (yağsız); 206
Koyun kıyma (yağlı); 381

Kuzu pirzola (2 adet); 192
1/2 tavuk derisiz; 160
2 adet tavuk ciğeri; 103



DENİZ ÜRÜNLERİ
Alabalık; 112
Dil balığı; 132
Kalkan ızgara; 320
Levrek; 114
Mezgit; 80
Sardalya; 162
Ton balığı (taze); 242
Ton balığı konserve; 249
Uskumru; 162
Kalamar; 79
8 adet orta b.karides; 71
1 lüfer; 222
6 adet orta b.midye; 48
30gr siyah havyar; 64
30gr turna havyar; 41
150gr haşlama ıstakoz; 108

Hiç yorum yok:

http://www.kodarsivim.tr.gg

En çok hangi bölümle ilgilisiniz?

Bitkilerin Şifa Dağıttığına İnanıyor Musunuz?